Op 1 oktober 2021 kregen we de sleutel overgedragen van Stichting De Westlandse Druif en daarmee werd een droom werkelijkheid. Om maar meteen met de kern van ons verhaal te beginnen: The Vineyard is niet onze eigen droom, maar die van God. Ons verhaal lijkt moeilijk te geloven, maar het is juist een verhaal vol geloof.

The Vineyard is een plek om samen te zijn. Om samen te spelen. Om samen te werken. Om samen te eten. Om samen de prachtige druiven te zien groeien. Om samen het leven te delen. De deur van The Vineyard staat open en je bent welkom. Er is hier ruimte om mooie gesprekken te voeren, met elkaar te zijn en om met elkaar in verbinding te komen. Het is een plek waar je graag wilt zijn.

The Vineyard is er dus voor iedereen. Een plek bieden waar je je thuis mag voelen. Iedereen is uniek en kostbaar. Je mag er zijn! Onze liefde en passie voor Jezus willen we niet voor onszelf houden, maar aan het Westland laten zien. De goede boodschap van Jezus is voor iedereen. We vertellen je graag meer over hoe ons vertrouwen op God, ons geloof in Jezus en deze prachtige plek in het Westland met elkaar verweven zijn geraakt in deze video.

Als stichting zijn we afhankelijk van bijdragen en fondsen. Een deel van de kosten kunnen we dekken met de inkomsten uit het restaurant en de verhuur van zalen. Maar we hebben ook de hulp van onze vrienden hard nodig om deze droom werkelijkheid te maken. Sponsor een bedrag en word Vriend van The Vineyard!  

Wil je weten hoe het pand eruit zag toen wij de sleutel kregen? Op deze website kun je een virtuele tour doen door de oude Westlandse Druif.