The Vineyard werkt samen met Adore Dagbesteding. Zij hebben geruime tijd ervaring in het begeleiden van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Hieronder stellen zij zich aan jullie voor.

“Wij zijn Anouschka en Dorine van Adore Dagbesteding. Wij bieden dagbesteding aan mensen met een lichamelijke- en verstandelijke beperking. Ons doel is om ieders talent optimaal te benutten en de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers te vergroten. Daarbij willen wij sociaal betrokken zijn bij de samenleving. We willen de deelnemers zinvol en leuk werk aanbieden waarbij hun talenten het best tot hun recht komen. Zo ontwikkelen zij een gevoel van trots, waardering en saamhorigheid.

De deelnemers werken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 15:30 uur in The Vineyard. Wij vinden het ontzettend waardevol dat zij zichtbaar zijn in de maatschappij. U kunt onze deelnemers aan het werk zien in het restaurant maar ook daar buiten. Doordat The Vineyard een grote ruimte biedt kunnen alle deelnemers datgene doen wat het beste bij hun past.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en op z’n gemak voelt bij ons. Dat zowel gasten als deelnemers volledig zichzelf mogen zijn. Zo gaan wij er elke dag een feest van maken!”

Meer weten over Adore? Je kunt ze volgen via Facebook en Instagram of mailen via info@adoredagbesteding.nl