In The Vineyard ben je van harte welkom voor een kop koffie, ontbijt, lunch, high tea of een borrel in ons restaurant. Proef van de gerechten op de lunchkaart en geniet van het uitzicht vanaf het terras!

Om verbonden te zijn met onze omgeving, werken wij bij voorkeur met Westlandse producten. Zo werken wij o.a. samen met zorgbakkerij Het Blauwe Hek en met lokale kwekers. Ook vinden we het belangrijk om sociaal betrokken te zijn bij onze omgeving. In ons restaurant werken wij daarom samen met de deelnemers van Adore Dagbesteding.

    Openingstijden van ons restaurant:
  • woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00u
  • vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 19.00u.


Reserveren kan via de website of telefonisch. Ontbijt en high tea serveren we alleen op reservering, voor lunch of een drankje met wat lekkers kan je ook zonder reservering altijd terecht.

Voor feestjes en verhuur is onze keuken ook geopend buiten de openingstijden van het restaurant. Kijk voor de mogelijkheden op de verhuurpagina.

Wil je op de hoogte blijven over het restaurant, de samenwerking met Adore Dagbesteding en onze Westlandse producten? Volg ons via FacebookInstagram of houd deze pagina in de gaten!