In The Vineyard hebben we de droom om te verbinden en onze gasten de ruimte te geven om te genieten en ontspannen. Daarom organiseren we op donderdag 25 april Proef & Deel. Een avond waarin jullie zelf proeven en genieten, maar ook kunnen uitdelen!

Wat kun je van deze bijzondere avond verwachten?

  • Een overheerlijk 4-gangen asperge diner in ons sfeervolle restaurant.
  • De kosten zijn €55,- per persoon excl. drankjes. Hiervoor kun je proeven en genieten van een gezellig avondje uit, maar jij niet alleen..!
  • Eén-vijfde deel van jouw bijdrage wordt gebruikt om gasten uit te nodigen die het nodig hebben of het zelf niet kunnen betalen.
    Je betaalt hiermee dus niet alleen jouw eigen diner, maar ook dat van een ander. 
 

Vind je het leuk om deze avond aan tafel te zitten met andere gasten om nieuwe mensen te ontmoeten, geef dat dan aan in de opmerkingen bij je reservering. Dan reserveren we een plaats voor je aan de samen-eten-tafel.

Reserveren voor deze avond kan via ons reserveringssysteem. Kies hier voor ‘Proef & Deel’ en laat ons weten met hoeveel personen je komt en of je om 18.00u of om 19.00u wil komen. Eventuele allergieën of dieetwensen graag vermelden in de opmerkingen bij de reservering.

Wil je graag bijdragen, maar niet deelnemen? Word dan Vriend van The Vineyard!