Ben jij klaar om nieuwe dingen te ontdekken en leeftijdgenoten te ontmoeten? Op zaterdag 16 september van 15:00 tot 19:00 uur organiseren we een gaaf jeugdevent in The Vineyard. Tijdens dit event kun je twee gave, gratis workshops volgen en gaan we heerlijk samen eten. Goed om te weten: deze dag kost jou niets!

Mocht je nog vragen hebben of gewoon even willen appen of bellen met iemand, voordat je je opgeeft? Neem dan gerust even contact op met Marc of Roos.  

Marc le Comte: 06 36 39 76 96 
Roos Vollebregt: 06 22 57 76 26 

Kom je ook? Meld je aan via onderstaand contactformulier. We zien je graag op zaterdag 16 september!

Programma

Van 14:45 tot 15:00 uur is de inloop en starten we met een lekker welkomstdrankje. 

Om 15:30 uur starten we met de workshops. Iedere workshop duurt ongeveer één uur. Je kunt kiezen uit een spelworkshop, sportworkshop, graffiti workshop, muziekworkshop, supworkshop én er is een workshop waarbij je de kans hebt om een koud ijsbad te nemen! Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Voor welke workshops ga jij? 

Om 18:00 uur gaan we gezellig samen eten en sluiten we de dag af met een heerlijke barbecue. 

Rond 19:00 is het event in The Vineyard voorbij. Goed om te weten dat deze dag jou niets kost! Er is gelegenheid om zowel met de fiets als met de auto te komen. We hopen je daar te zien!

workshops

Spelworkshop
Gezelschapspellen spelen verbindt. Onder leiding van een echte bordspellen expert met een hele zolder voor spellen leer je samen nieuwe spellen spelen. Zijn enthousiasme voor bordspellen is aanstekelijk. Zo belooft het een gave workshop te worden waar je veel gaat doen.
Sportworkshop
Kom sporten tijdens een groepsworkshop van WestCoast Gym. Samen met een instructeur ga je oefeningen doen op kracht, samenwerken en uithoudingsvermogen, maar natuurlijk wel op jouw eigen niveau. Leer waar jouw kracht zit en leer jezelf beter kennen!
Graffiti workshop
Altijd al graffiti artist willen worden? Bij deze workshop neemt een echte graffiti artist je mee in de kunst van de graffiti. Aan het eind van de workshop ga je met je eigen kunstwerk naar huis!
Muziekworkshop
Altijd al willen weten hoe een draaitafel werkt? Samen met het label van DJ Bombastic kun je dat bij deze workshop leren. Doe mee en ontdek hoe muziek mixen werkt! Leer de basics van muziek draaien en zorg voor een mooie overloop tussen de nummers door.
Supworkshop
Tijdens deze workshop ga je het vast en zeker niet droog houden! Samen met een begeleider ga je rond The Vineyard suppen en leert hij je alle kneepjes en heb je vooral een hoop lol samen. Als je je opgeeft voor deze workshop is het wel handig om zwemkleding mee te nemen. Als je geen zwemdiploma hebt, kun je helaas niet deelnemen.
IJsbad
Ooit wel eens een ijsbad genomen? Onder leiding van een expert kun je bij deze workshop een ijsbad nemen, met daarbij alle gezondheidsvoordelen. Ben je onder de 18 dan hebben we toestemming van je ouders nodig als je een koude duik wilt nemen. Je wordt professioneel begeleid.
Previous slide
Next slide

Meld je hier aan