Ben jij klaar om nieuwe dingen te ontdekken en leeftijdgenoten te ontmoeten? Op zaterdag 4 februari van 15:00 tot 19:00 uur organiseren we een gaaf jeugdevent in The Vineyard. Tijdens dit event kun je twee gave, gratis workshops volgen en gaan we heerlijk samen eten. Goed om te weten: deze dag kost jou niets!

Mocht je nog vragen hebben of gewoon even willen appen of bellen met iemand, voordat je je opgeeft? Neem dan gerust even contact op met Marc of Roos.  

Marc le Comte: 06 36 39 76 96 
Roos Vollebregt: 06 22 57 76 26 

Kom je ook? Meld je aan via onderstaand contactformulier. We zien je graag op zaterdag 4 februari!

Programma

Van 15:00 tot 15:15 uur is de inloop en starten we met een lekker welkomstdrankje. 

Om 15:30 uur starten we met de workshops. Je kunt kiezen uit een kookworkshop, spelworkshop, sportworkshop, theaterworkshop, muziekworkshop en een creatieve workshop. Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Voor welke workshops ga jij? 

Om 18:00 uur gaan we gezellig samen eten en sluiten we de dag af.

workshops

Kookworkshop
Altijd al eens willen koken in een professionele keuken? Onder leiding van een team met veel ervaring in de horeca ga je aan de slag in de keuken van The Vineyard en maak je of het voorgerecht of het diner. Aan het eind van de middag delen we het eten wat jullie gemaakt hebben en sluiten we zo de middag af door samen te eten.
Spelworkshop
Gezelschapspellen spelen verbindt. Onder leiding van een echte spellen expert met een hele zolder voor spellen leer je nieuwe spellen spelen en speel je die samen. Zijn enthousiasme voor bordspellen is aanstekelijk. Zo belooft het een gave workshop te worden waar je veel gaat doen.
Sportworkshop
Ooit wel eens aan Krav Maga gedaan? Krav Maga is een Israëlische verdedigingsport. Onder leiding van een ervaren docent Krav Maga leer je alles over deze verdedigingskunst en word je echt aan het werk gezet met stootkussens. Er is ruimte om je om te kleden in een sportieve outfit in The Vineyard.
Creatieve workshop
Altijd al een echt Picasso of Monet willen maken. Of een eigen kunstwerk? In deze workshop leer je de fijne kneepjes van een kunstenaar zijn onder leiding van een echt kunstenaar van 't Atelier uit Naaldwijk. Alle kunstwerken bij elkaar kunnen aan het eind van deze workshop zeker in een tentoonstelling.
Muziekworkshop
Muziek maken kan deze bekende muzikant uit het Westland als 1 van de beste. Zijn debuutalbum Lamer is te vinden op alle streamingsdiensten. Younes Mohcin gaat met jullie aan de slag om muzikaal van alles in jullie omhoog te halen. Het belooft naast een gave ontmoeting ook een mooie muzikale ervaring te worden.
Theaterworkshop
Altijd al op het toneel willen shinen? Of liever mee willen spelen in de nieuwe Hollywood kraker? Bij deze workshop ga je ontdekken welke skills jij hebt met betrekking tot acteren. Laat je verrassen door wat jij in je mars hebt.
Previous
Next

Meld je hier aan