Ben je op zoek naar een goede locatie om te vergaderen? Zoek je een flexwerkplek of een coachruimte? In The Vineyard is er ook de mogelijkheid om zakelijke ruimtes te huren. We hebben verschillende ruimtes beschikbaar die los of gecombineerd te gebruiken zijn en bieden verschillende opties voor koffie/thee en lunch arrangementen.  

We denken graag met je mee om jouw vergadering zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wil je meer weten of een vergaderzaal reserveren? Stuur je verzoek naar info@thevineyardwestland.nl en je hoort snel van ons. 

Onze vergaderruimtes:  

De Bovenzaal – tot 30 personen  
De Bovenzaal is onze meest veelzijdige vergaderruimte. De zaal heeft een eigen beamerscherm met audio voor presentaties, voldoende tafels en stoelen die flexibel kunnen worden ingericht en een prachtig uitzicht over de Westlandse kassen en duinen.  

Luisterruimte – tot 6 personen 
De spreekruimte is ideaal voor vergaderingen met kleinere groepen. De opstelling van de ruimte is naar wens in te delen. Deze ruimte is ook ideaal te gebruiken als flexwerkplek omdat deze flexibel en per uur te huren is.  

Spreekruimte – tot 6 personen 
Ben je opzoek naar een sfeervolle ruimte die je kunt gebruiken als coachruimte? De Spreekruimte is ingericht met twee comfortabel stoelen en kleine vergadertafel. De ruimte is flexibel en per uur te huren.  

Druivenzaal – tot 70 personen 
Onze Druivenzaal is de ruimte voor vergaderingen en samenkomsten voor grote groepen. De zaal heeft een eigen bar, een verhoogd podium, een groot scherm met audio-installatie en een eigen bezoekersingang.  


Wil je jouw vergadering afsluiten met een event of een feestje? Dat kan ook! Kijk dan 
hier voor meer informatie en de mogelijkheden.