Heb je iets te vieren? Of wil je een workshop of lezing organiseren? In The Vineyard hebben we verschillende ruimtes beschikbaar voor evenementen. Van 10 tot 150 personen je kunt altijd terecht in The Vineyard.  

Voor ieder evenement leveren we maatwerk. Wil je bij jouw evenement verschillende hapjes en drankjes of een volledig diner of lunch? Het kan allemaal. Zo ben je gegarandeerd van geweldig evenement dat voldoet aan jou wensen.  


De Druivenzaal 
Een eigen zaal huren voor jouw evenement? Dat kan! Onze Druivenzaal heeft een eigen bar, een verhoogd podium, een groot scherm, audio-installatie en een eigen bezoekersingang. De Druivenzaal is geschikt voor evenementen tot 70 personen.  

De Druivenzaal is ook de perfecte ruimte voor vergaderingen met grote groepen. Of bekijk één van onze andere vergaderzalen.  


Het Restaurant  
In ons sfeervolle restaurant en bar is er altijd plek voor jouw groep. Voor kleinere groepen reserveren we een deel van ons restaurant speciaal voor jullie.  

Wil je graag het hele restaurant afhuren voor een grote groep? Dat kan ook. Na 18:00 uur is het restaurant volledig en exclusief af te huren voor jouw evenement. Ideaal voor jouw feestavond!  

In de zomer kun je ook terecht op ons terras en in onze terrastent voor een zomerse BBQ.  


Wil je meer weten? Mail naar 
info@thevineyardwestland.nl en samen kijken we naar de mogelijkheden. Je hoort snel van ons!